Χαλκιδική: Ζευγάρι κατήγγειλε ότι εντόπισε κρυφή κάμερα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια

Δωμάτιο ξενοδοχείου Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Andrew Neel on Unsplash
0

Νεαρό ζευγάρι κατήγγειλε ότι εντόπισε κρυφή κάμερα σε τουριστικό κατάλυμα της Χαλκιδικής, όπου διανυκτέρευσε στα τέλη του περασμένου μήνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, επρόκειτο για συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνα και ήχου, η οποία ήταν τοποθετημένη σε πρίζα του δωματίου.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη όπου ζουν, οι καταγγέλλοντες (ένας 26χρονος και μία 25χρονη) απευθύνθηκαν στην αστυνομία, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταλύματος (ενοικιαζόμενα δωμάτια), ενώ προσκόμισαν και την συγκεκριμένη συσκευή.

Η μήνυση διαβιβάστηκε στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της Χαλκιδικής για τη διενέργεια έρευνας. 

Σε έρευνα των αρχών, αποκαλύφθηκε ότι μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον 10 ζευγάρια , ενώ κάμερες εντοπίστηκαν σε όλα τα δωμάτια καταλύματος, όπως μεταδίδει το GRTimes.

Χαλκιδική: Το παραδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του καταλύματος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης βρέθηκε αρχικά στην περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς και έδωσε κατάθεση στο Α.Τ. Κασσάνδρας. Εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.

Οι πληροφορίες του GRTimes.gr σημειώνουν ότι ο άντρας σημείωσε στην κατάθεσή του πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών για προσωπική του χρήση.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ & GRTimes
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ