Χαλκιδική: Απόδραση 26χρονης από αστυνομικό τμήμα, κρατούνταν για κλοπή κοσμημάτων €600.000

Χαλκιδική: Απόδραση 26χρονης από αστυνομικό τμήμα, κρατούνταν για κλοπή κοσμημάτων €600.000 Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Απέδρασε από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας, στη Χαλκιδική, μία 26χρονη η οποία είχε κριθεί προφυλακιστέα για κλοπή κοσμημάτων αξίας 600.000 ευρώ από κοσμηματοπωλείο.

Η γυναίκα κρατούνταν στο Τμήμα ενόψει της μεταγωγής της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, αλλά κατάφερε να το σκάσει. Φαίνεται πως απέδρασε από το παράθυρο τουαλέτας, όπου ζήτησε να την οδηγήσουν οι αστυνομικοί.

Έκτοτε ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή που μέχρι στιγμής όμως δεν απέδωσαν καρπούς, ενώ ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας πρωτοδικών Πολυγύρου.

Η 26χρονη είχε απολογηθεί στις 24 Μαρτίου στον ανακριτή Πολυγύρου και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κλοπή των κοσμημάτων για την οποία κατηγορείται έγινε στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, όταν παραβίασε κοσμηματοπωλείο στον Πολύγυρο. Την ίδια ημέρα, φέρεται να επιχείρησε να παραβιάσει το σπίτι της ιδιοκτήτριας του κοσμηματοπωλείου, αλλά δεν τα κατάφερε. Επανήλθε δύο εβδομάδες αργότερα όμως αφαιρώντας από το ίδιο σπίτι κοσμήματα και χρήματα, αξίας 1.100 ευρώ.

Η εμπλοκή της στην υπόθεση είχε γίνει γνωστή λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη. Σε έρευνες, που ακολούθησαν, βρέθηκαν στην κατοχή της αντικλείδια τόσο από το κοσμηματοπωλείο όσο κι από το σπίτι της ιδιοκτήτριας αλλά και ένα τηλεχειριστήριο για το μεταλλικό ρολό ασφαλείας του καταστήματος. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM