«Χάλια είμαι, πολύ αδικημένος» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης αφού βγήκε από το κρατητήριο

Απελευθερώθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης - Όσα είπε ο δικηγόρος του Facebook Twitter
Φωτ.; NDP
0

«Χάλια είμαι, πολύ αδικημένος» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης που βρέθηκε στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Αιγάλεω και μετά στο γραφείο του εισαγγελέα για διαφωνία που εξελίχθηκε σε αντιδικία με υπαλλήλους του δασαρχείου για ένα σπίτι που έχει ο ηθοποιός στο Πόρτο Γερμενό.

«Τώρα ξεκινάνε όλα. Θα τα δείτε όλα», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης και στο ερώτημα αν αντιμίλησε στους υπαλλήλους του δασαρχείου απάντησε: «Την αλήθεια είπα».

Αιτία για τη σύλληψη του Σταμάτη Γαρδέλη στάθηκε μια υπόθεση που σχετίζεται με οικόπεδο το οποίο έχει αγοράσει ο ηθοποιός.

Στον Αnt1 μίλησε ο δικηγόρος του Σταμάτη Γαρδέλη ο οποίος διαβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός είναι καλά στην υγεία του αλλά πολύ ταλαιπωρημένος από την κράτηση του.

«Είναι αγχωμένος και ταραγμένος. Ζήτησε να βρει το δίκιο του», είπε ο συνήγορος του ηθοποιού Γαβριήλ Γαβριηλίδης ενώ τόνισε ότι κανένας δεν ανέφερε καμία ένταση. «Απλά αρνήθηκε να αποχωρήσει από τον χώρο» και γι' αυτό και συνελήφθη την Τρίτη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Η 24χρονη μητέρα και ο 37χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
LIFO NEWSROOM