Η Μαρέβα Μητσοτάκη συνοδεύει τον πρωθυπουργό  στη Θεσσαλονίκη ενόψει της ΔΕΘ και μια από τις πρώτες δραστηριότητές της ήταν να επισκεφθεί αγροτικό συνεταιρισμό γυναικών.

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Θεσσαλονίκη, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, επισκέφθηκε τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου. Η Μαρέβα Μητσοτάκη δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από την συνάντηση και σε μια από αυτές εμφανίζεται με ποδιά να ανοίγει φύλλο για πίτα.

 

H Μαρέβα Μητσοτάκη ανοίγει φύλλο με γυναίκες από αγροτικό συνεταιρισμό στη Θεσσαλονίκη

 

H Μαρέβα Μητσοτάκη ανοίγει φύλλο με γυναίκες από αγροτικό συνεταιρισμό στη Θεσσαλονίκη

 

 

«Από το 1999 ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και το έργο της πρεσβυτέρας που Δέσποινας Ιωαννίδου συνέβαλαν στην τοπική ανάπτυξη του χωριού και στην δημιουργία σημείου αναφοράς για την πρότυπη λειτουργία για τον γυναικείο συνεταιριστικό κλάδο. Παράδειγμα προς μίμηση! Τους ευχαριστώ θερμά που με δέχτηκαν», έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Από το 1999 ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και το έργο της πρεσβυτέρας που Δέσποινας Ιωαννίδου συνέβαλαν στην τοπική ανάπτυξη του χωριού και στην δημιουργία σημείου αναφοράς για την πρότυπη λειτουργία για τον γυναικείο συνεταιριστικό κλάδο. Παράδειγμα προς μίμηση! Τους ευχαριστώ θερμά που με δέχτηκαν. 🙏 @womens_agri_coop_ag.antonios _ Agios Antonios Women's Agricultural Cooperation of Traditional Products was founded in June 1999 and is the first women's cooperation of the Prefecture of Thessaloniki.Thank you for showing me around! 🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr