Γυναίκα επιτέθηκε με γροθιές σε γιατρό γιατί δεν της έδωσε χαρτί απαλλαγής από τις εκλογές

Γυναίκα επιτέθηκε με γροθιές σε γιατρό γιατί δεν της έδωσε χαρτί απαλλαγής από τις εκλογές Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Επίθεση με γροθιές από μία γυναίκα δέχθηκε ένας γιατρός στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη επειδή δεν της έδινε ψεύτικη άδεια, για να γλιτώσει την εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές 2023.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr η γυναίκα πήγε μαζί με τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και ζήτησε χαρτί απαλλαγής για να μην βρεθεί ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Αφού ο γιατρός, Απόστολος Ανθόπουλος, δεν δέχθηκε να της δώσει το χαρτί, η γυναίκα επιτέθηκε και χτύπησε τον γιατρό με γροθιές στον αυχένα.

«Εγώ της απάντησα ότι αυτό αποτελεί παράνομη πράξη και ότι δεν πρόκειται να το κάνουμε. Προτείναμε να την εξετάσουμε και αν προέκυπτε θέμα, τότε μόνο θα της χορηγούσαμε την άδεια. Δεν το δέχτηκε όμως», ανέφερε στο ThessToday.gr ο γιατρός, Απόστολος Ανθόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι η συνέχεια ήταν επεισοδιακή.

«Νευρίασε, αρχικά εκτόξευσε λεκτικές απειλές εναντίον μου. Κινήθηκε απότομα προς το μέρος μου και εν τέλει προχώρησε σε χειροδικία, συγκεκριμένα δέχθηκα δύο – τρία χτυπήματα. Παρενέβησαν οι πολίτες και την απομάκρυναν σε πρώτη φάση, ενώ ο σύζυγός της σε έντονο ύφος ζητούσε επιτακτικά τη χορήγηση της άδειας» τόνισε ο γιατρός.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η διοίκηση του νοσοκομείου ενώ ο γιατρός υπέβαλε μήνυση.

Με πληροφορίες του ThessToday

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM