Γορτυνία: Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό

Γορτυνία: Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό Facebook Twitter
0

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ο  ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για την αποστολή πυροσβεστικού μέσου στο χωριό Χώρα Γορτυνίας.

Παράλληλα, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σχετικά με το περιστατικό που αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διατάχθηκε 


Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της κοινότητας Χώρας Γορτυνίας, Δημήτρης Δημητρακόπουλος σε τοπικό κανάλι, ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας με τον οποίο επικοινώνησε για να ζητήσει τη συνδρομή πυροσβεστικού οχήματος, τον ρώτησε αν υπάρχει πολιτικό μέσο. Ανάλογες καταγγελίες έκαναν και κάτοικοι του οικισμού.

«Ο υπεύθυνος της Πυροσβεστικής αρνήθηκε να μας στείλει (ένα πυροσβεστικό) και ο κ. Ταξίαρχος μού είπε αν υπάρχει πολιτικό μέσο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος, ιδιαίτερα φορτισμένος. 
 

Δείτε τη σχετική καταγγελία στο 06:45

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η λεσβιακή ιστορία της Ερεσού

Lgbtqi+ / Η λεσβιακή ιστορία της Ερεσού

Μια εποχική λεσβιακή κοινότητα δημιουργείται κάθε καλοκαίρι στη Λέσβο, από γυναίκες που φθάνουν στο νησί από όλο τον κόσμο. Η κινηματογραφίστρια Τζέλη Χατζηδημητρίου καταγράφει την ιστορία της Ερεσού, έχοντας ζήσει την ακμή (και την πτώση) της από πρώτο χέρι.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ