Γλυκά Νερά: Ομόφωνο όχι στα ελαφρυντικά - Ισόβια πρότεινε η εισαγγελέας για τον Αναγνωστόπουλο

Γλυκά Νερά: Ομόφωνο όχι στα ελαφρυντικά - Ισόβια πρότεινε η εισαγγελέας για τον Αναγνωστόπουλο Facebook Twitter
0

Στα ισόβια οδηγείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την απόφαση του Μικτό Ορκωτό Δικαστήρια να μην αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος, το δικαστήριο κρίνει πως δεν πρέπει να τύχει των ελαφρυντικών περιστάσεων που ζήτησε ο πιλότος.

Σύμφωνα με την απόφαση, σε ό,τι αφορά το σύννομο βίο, η στάση του κατηγορούμενου να βάλει στο όνομα του οικόπεδο που αγόρασε και με χρήματα, ύψους 50 χιλιάδων ευρώ, που έδωσε η οικογένεια της Καρολάιν δεν «είναι στάση ανθρώπου που φέρεται έντιμα στις συναλλαγές του».

Όσον αφορά την καλή συμπεριφορά μετά την πράξη, το δικαστήριο εκτιμά ότι ένας χρόνος μόλις μετά το έγκλημα είναι πολύ λίγος για να φανεί οποιαδήποτε μεταστροφή του κατηγορούμενου να ζήσει με αρχές δικαίου. Επιπλέον το δικαστήριο τόνισε ότι ο κατηγορούμενος δεν προσκόμισε έγγραφο από τις φυλακές για την συμπεριφορά του κατά τον χρόνο κράτησης και τυχόν πειθαρχικές ποινές.

Η εισαγγελέας πρότεινε να του επιβληθεί για τη δολοφονία της Καρολάιν η ποινή της ισόβιας κάθειρξης που όπως είπε «πιο δίκαιη ποινή δεν υπάρχει».

Επιπλέον ζήτησε να του επιβληθεί για τη θανάτωση του ζώου κάθειρξη δέκα ετών και από άλλα δύο έτη για τις πλημμεληματικές ψευδείς καταθέσεις όπως και χρηματική ποινή.

Το δικαστήριο θα ανακοινώσει σε λίγο την απόφαση του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Ελλάδα / Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες προχωρούν στην κινητοποίηση διαμαρτυρόμενοι για την «αδράνεια και τις ασυνεπείς δημόσιες τοποθετήσεις» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗ

Ελλάδα / Καταγγελία για ομοφοβία στη Θεσσαλονίκη - Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου έκανε παρατήρηση σε άνδρα που φορούσε crop top

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στη Θεσσαλονίκη ισχυρίστηκε πως θα προέβαινε σε ανάλογη συμπεριφορά, ανεξαρτήτως συμπεριφοράς ή σεξουαλικού προσανατολισμού
LIFO NEWSROOM