Οι δικηγόροι του μοντέλου, που συνελήφθη στη Γλυφάδα για διακίνηση κοκαΐνης, κατέθεσαν αίτημα στην 24η ανακρίτρια για εξέταση του τζιπ της απο πραγματογνώμονα. 

 

Οι νομικοί εκπρόσωποι του 31χρονου μοντέλου ζητούν να εξεταστεί το όχημα προκειμένου, όπως λένε, να διαπιστωθεί με τεχνικά μέσα αν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα τα 35 φιξάκια κοκαΐνης, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα

 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτή αναμένεται να είναι και η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει το 31χρονο μοντέλο, που από την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται ότι τα σακουλάκια με την κοκαΐνη, τα τοποθέτησαν άλλοι για να την βλάψουν.

 

Η 31χρονη φέρεται να ισχυρίζεται επίσης πως το όχημα ήταν ακινητοποιημένο για μια εβδομάδα στο σπίτι της, στη Γλυφάδα, καθώς η ίδια απουσίαζε για διακοπές στην Ίο.

 

Η 31χρονη στο παρελθόν είχε εμφανιστεί στο γνωστό ριάλιτι μόδας GNTM και διακριθεί σε διαγωνισμό ομορφιάς.

 

Συνελήφθη σε μπλόκο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Γλυφάδας, όταν βρέθηκε κοκαΐνη στο τζιπ της. Κατά πληροφορίες, τα 35 γραμμάρια ήταν χωρισμένα σε ισάριθμες νάιλον συσκευασίες του ενός γραμμαρίου.