Γλυφάδα: Επεισόδιο με DJ και την πρώην σύντροφό του σε γνωστό κλαμπ

Γλυφάδα: Επεισόδιο με DJ και την πρώην σύντροφό του σε γνωστό κλαμπ Facebook Twitter
Φωτ: Marcela Laskoski on Unsplash
0

Γνωστός DJ σε κλαμπ της Αθήνας και της Μυκόνου φέρεται να επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του, μέσα σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, ο DJ φέρεται να μπήκε στο κλαμπ και να κατευθύνθηκε προς πριβέ τραπέζι, που καθόταν το μοντέλο και πρώην σύντροφός του. Μπροστά σε όλους φέρεται να της επιτέθηκε και στη συνέχεια φέρεται να δάγκωσε τον νυν σύντροφο του μοντέλου και διοργανωτή του πάρτι.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής ανέφερε ότι η γυναίκα έσπευσε στο Α.Τ. Γλυφάδας προχωρώντας σε μήνυση, με αποτέλεσμα ο DJ να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Από την πλευρά του ο συνήγορος του Dj, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, εξήγησε ότι «πρόκειται για ένα περιστατικό πράγματι που έγινε σε πολύ γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων. Υπήρχε διαπληκτισμός, υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί, όπως και στον εντολέα μου. Ο εντολέας μου είναι συντετριμμένος για ό,τι έγινε», είπε.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος, «είναι λίγο διαφοροποιημένα τα πραγματικά περιστατικά και η έκταση των χτυπημάτων».
«Δεν υπάρχει άρνηση του περιστατικού, δεν πάμε να κάνουμε το άσπρο-μαύρο. Απλώς νομίζω έχουν πάρει μεγαλύτερη έκταση τα πράγματα, ενώ δεν είναι αυτή η πραγματικότητα», τόνισε.

Μάλιστα, ο κ. Παπαϊωαννίδης ενημέρωσε ότι ο σύντροφος του μοντέλου βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Τα αίτια του διαπληκτισμού, σύμφωνα με τον δικηγόρο, δεν έχουν να κάνουν με «οικονομικά κίνητρα, έχουν να κάνουν σε επίπεδο φιλίας και επίπεδο σχέσεων».


 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ