Σε φιάσκο κατέληξε η σύλληψη δύο ανδρών στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία εμπορίας ναρκωτικών.

 

Σύμφωνα με το newpost.gr, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας από δικυκλιστές της ομάδας «Ζ» σε τυχαίο έλεγχο. Οι δύο άνδρες ηλικίας 38 και 44 ετών, ελαιοχρωματιστές στο επάγγελμα είχαν στο αυτοκίνητο κουτιά που περιείχαν μπογιές καθώς και ένα βάζο που περιείχε 122 γραμμάρια σκόνης, για το οποίο ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι είναι στόκος που χρησιμοποιούν στις εργασίες τους.

 

Ωστόσο οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι πρόκειται για κοκαΐνη. Τελικά, οι δύο ελαιοχρωματιστές συνελήφθησαν και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και 2.900 ευρώ που θεωρήθηκαν χρήματα προερχόμενα από εμπόριο ναρκωτικών. Οι δύο άνδρες κρατήθηκαν για δύο ημέρες, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του ελέγχου από το Χημείο για το περιεχόμενο του βάζου.

 

Το αποτέλεσμα του Χημείου εν τέλει δικαίωσε τους δύο εργάτες αφού αποδείχτηκε ότι ήταν όντως στόκος και οι κατηγορίες εναντίον τους για διακίνηση ναρκωτικών αποσύρθηκαν και τους επιστράφηκαν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Η είδηση έγινε γνωστή και διεθνώς, καθώς το συμβάν δημοσίευσε και το Associated Press.