Τα νέα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αξιωματικοί της αστυνομίας προσπαθούν να αξιοποιήσουν προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από ενέδρα θανάτου έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο.

 

Στο «μικροσκόπιο» έχει μπει ένα νέο βίντεο, στο οποίο φέρεται να φαίνεται ο ένας από τους δύο δράστες, πάνω στο μηχανάκι, τέσσερα λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση στο δημοσιογράφο.

 

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από την οδό Αγίου Δημητρίου, κοντά στο σημείο της εκτέλεσης, που φέρνει στο «φως» το Star, φαίνεται να περνά ένα σκούτερ παρόμοιο με αυτό των δολοφόνων.
 

Το βίντεο έχει τραβηχτεί τέσσερα λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, και στις εικόνες που παρουσίασε το Star, φαίνεται πως στο μηχανάκι επιβαίνει μόνο ο οδηγός, τα ρούχα του οποίου είναι παρόμοια με αυτά τους ενός εκ των δολοφόνων.

 

 

Ψάχνουν τρεις ομάδες συνεργών

 

Περιμένοντας από μέρα σε μέρα, τα αποτελέσματα των εργαστηρίων στο κινητό και το lap top του δημοσιογράφου και των στιγμάτων των τηλεφώνων στη διαδρομή και το σημείο εκτέλεσης οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν το δολοφονικό χτύπημα.

 

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πήραν μέρος τρεις δυάδες ατόμων, αναφέρει το «Πρώτο Θέμα». Η ομάδα παρακολούθησης, η ομάδα κρούσης και η ομάδα διαφυγής.

 

Ένα σχέδιο που οι αναλυτές της Ασφάλειας λένε ότι επιχειρήθηκε να εκτελεστεί και άλλες φορές αλλά για άγνωστους λόγους ακυρώθηκε. Κι αυτό γιατί ο Γιώργος Καραιβαζ μετά τη δουλειά στο κανάλι, αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι του καθώς πήγαινε σε επαγγελματικά ραντεβού.

 

Αξίζει να επισημανθεί ότι μέχρι και χθες το βράδυ, από τα γραφεία του Ανθρωποκτονιών πέρασαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν πληροφορίες για τις πιθανές κινήσεις των δραστών.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr