Γεύματα ευγνωμοσύνης: 18 σεφ και 23 εστιατόρια μαγειρεύουν για γιατρούς & νοσηλευτές με τον Δήμο Αθηναίων

Γεύματα ευγνωμοσύνης: 18 σεφ και 23 εστιατόρια μαγειρεύουν για γιατρούς & νοσηλευτές με τον Δήμο Αθηναίων Facebook Twitter
Ο Δήμος Αθηναίων και διάσημοι σεφ προσφέρουν γεύματα ευγνωμοσύνης σε γιατρούς και νοσηλευτές
0

Γεύματα ευγνωμοσύνης σε γιατρούς και νοσηλευτές είναι η νέα πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και γνωστών εστιατορίων της πόλης.

«Αποδείξαμε ότι μπορούμε να στηρίξουμε όσους μας προσέχουν, όταν το κάνουμε μαζί» δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, που παρουσίασε τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο ο Δήμος και γνωστά εστιατόρια της Αθήνας, αποφάσισαν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, καταξιωμένοι σεφ προετοιμάζουν τρεις φορές την εβδομάδα μερίδες φαγητού, οι οποίες παραδίδονται στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων Ευαγγελισμός, Λαϊκό, Παμμακάριστος και Σωτηρία από ανθρώπους του Δήμου Αθηναίων.

Στη δράση που ξεκίνησε πριν περίπου ένα μήνα και βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, 18 σεφ με τις ομάδες τους, από 23 εστιατόρια προσθέτουν μερικές ποιοτικές στιγμές στην δύσκολη καθημερινότητά των ανθρώπων που δίνουν τη δύσκολη μάχη στα νοσοκομεία της πόλης.

«Στις πράξεις ουσίας, δήμος και επιχειρήσεις, ενώνουμε τις δυνάμεις και τα αποθέματα αγάπης για να πετύχουμε τον κοινό στόχο. Να εκφράσουμε τον σεβασμό και την συμπαράστασή μας σε όλους εκείνους που αποτελούν την ασπίδα μας σε αυτήν την πανδημία.

Ευχαριστώ όλες τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους τους, που συμμετείχαν σε αυτή τη δράση και αποδείξαμε ότι μπορούμε να στηρίξουμε όσους μας προσέχουν, όταν το κάνουμε μαζί» αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

«23 εστιατόρια, 18 σεφ και οι ομάδες τους, 3 γεύματα την εβδομάδα για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς της Αθήνας. Γιατί όταν οι επιχειρήσεις της πόλης και ο δήμος συνεργάζονται, γίνονται πράξεις ουσίας. Πράξεις ευγνωμοσύνης για τους ανθρώπους που μας προσέχουν. Τους ανθρώπους μας. Μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις επιχειρήσεις που δουλεύουν για κάτι τόσο σπουδαίο« ανέφερε σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Η λίστα με τους σεφ και τα εστιατόρια είναι η εξής:

· Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος & Βαγγέλης Λιάκος, Κλεομένης Ζουρνατζής

Εστιατόρια Cookoovaya, Basegrill & Travolta

· Έκτορας Μποτρίνι

Εστιατόρια Botrini's restaurant & Etrusco

· Γιάννης Λουκάκος

Εστιατόρια Ψωμί & Αλάτι, Alio & Buddha's Hand

· Χριστόφορος Πέσκιας

Εστιατόριο Balthazar

· Άρης Βεζενές

Εστιατόρια Vezene & Birdman

· Αλέξανδρος Τσιοτίνης

Εστιατόριο CTC Restaurant

· Λευτέρης Λαζάρου

Εστιατόρια Varoulko Restaurant & Varoulko Seaside

· Γιάννης Μπαξεβάνης

Εστιατόριο Ark

· Κυριακή Φωτοπούλου, Χρήστος-Μωχάμετ Ιμπραήμ & Κώστας Τσίγκας

Εστιατόρια By the glass, Cardinalle Athens & Boccanegra

· Νίκος Ρούσσος & Γεωργιάννα Χειλιαδάκη

Εστιατόρια Funky Gourmet, Opso & Pittabun

· Γιάννης Σαπουντζής

Εστιατόριο Sapou

· Γκίκας Ξενάκης

Εστιατόριο Aleria

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Νέος πραγματογνώμονας για την έκρηξη μετά τη σύγκρουση των τρένων

Ελλάδα / Τέμπη: Νέος πραγματογνώμονας για την έκρηξη μετά τη σύγκρουση των τρένων

Συγγενείς των θυμάτων υποστηρίζουν πως η έκρηξη που προκλήθηκε τη στιγμή του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών δεν δικαιολογεί το γνωστό, νόμιμο φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας
NEWSROOM