Γαύδος: Σώος ο 50χρονος Γερμανός που είχαν χαθεί τα ίχνη του για δυο μέρες

Γαύδος: Σώος ο 50χρονος Γερμανός που είχαν χαθεί τα ίχνη του για δυο μέρες Facebook Twitter
0

Σώος εντοπίστηκε ο 50χρονος Γερμανός που είχαν χαθεί τα ίχνη του για δύο ημέρες στη Γαύδο.

Η αναζήτηση για τον 50χρονο Γερμανό, μόνιμο κάτοικο της Γαύδου, είχε αίσιο τέλος.  Τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από δύο ημέρες όμως νωρίς το πρωί της Τετάρτης (14/8) εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του να πίνει καφέ.

Όπως προέκυψε, ο Nills είχε πάει στην παραλία της Τρυπητής, όπου έμεινε για ένα 48ωρο, για να επιστρέψει τελικά στο σπίτι του. Για προληπτικούς λόγους, μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού.

Ο Γερμανός, που ζει μόνος του στο νησί τα τελευταία χρόνια και εργάζεται περιστασιακά σε διάφορες οικοδομικές εργασίες, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινότητα, όπως ανέφερε η δήμαρχος του νησιού Λίλιαν Στεφανάκη στο neakriti.gr.

Με την είδηση της εξαφάνισης, κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομία, πυροσβεστική και οι τοπικές Αρχές, ενώ κάτοικοι και κατασκηνωτές συνέβαλαν επίσης στις προσπάθειες εντοπισμού του Nills. Ένας γνωστός εφοπλιστής που βρίσκεται στο νησί διέθεσε ακόμη και το ελικόπτερό του, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες, οι οποίες έλαβαν τέλος με τον εντοπισμό του. 

Να σημειωθεί ότι αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό εξαφάνισης του συγκεκριμένου άνδρα, καθώς φαίνεται ότι είχε εξαφανιστεί ξανά στο παρελθόν. 

Με πληροφορίες από neakriti.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM