Γαστούνη Ηλείας: Μήνυμα μέσω του 112 για εκκένωση του οικισμού Πηγάδι - Κόκλα

Γαστούνη: Μήνυμα μέσω του 112 για εκκένωση του οικισμού Πηγάδι - Κόκλα Facebook Twitter
Φωτ αρχείου: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Στην προληπτική εκκένωση του οικισμού Πηγάδι-Κόκλα στην Γαστούνη Ηλείας προχώρησαν οι αρχές με τους πολίτες να λαμβάνουν μήνυμα από το 112.

Οι πολίτες καλούνται να εκκενώσουν προληπτικά και να κινηθούν προς την περιοχή Σίμιζα εξαιτίας της φωτιάς που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες σε γειτονική δασική έκταση.

Σύμφωνα με το ilialive, πρόκειται για φωτιά που ξέσπασε σε περιοχή του κάμπου της Ηλείας, ανάμεσα στη Σίμιζα Τραγανού και το Μπόρσι.

Η φωτιά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, φαίνεται να ελέγχεται στο μεγαλύτερο μέρος της και ο μόνος φόβος που υπάρχει πλέον είναι οι πιθανές αναζωπυρώσεις.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM