Φθιώτιδα: Έκαψαν το σπίτι ψαρά που σκότωσε δυο άτομα και αποφυλακίστηκε

Φθιώτιδα: Έκαψαν το σπίτι ψαρά που σκότωσε δυο άτομα και αποφυλακίστηκε Facebook Twitter
1

Σχεδόν ολοσχερώς καταστράφηκε από πυρκαγιά το σπίτι ψαρά ο οποίος είχε σκορπίσει το θάνατο στον παραλιακό οικισμό «Καυκί», που βρίσκεται ανάμεσα στις Ράχες και το Αχλάδι, κοντά στη Λαμία. Το περιστατικό είχε συμβεί  το 2010 και ο ψαράς είχε σκοτώσει με την καραμπίνα δυο άτομα ενώ τραυμάτισε σοβαρά ακόμη τρία.

Ο «Μητσάρας ο ψαράς», όπως ήταν γνωστός, είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια αλλά αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου, το 2016 για λόγους υγείας και με περιοριστικούς όρους. Η γυναίκα του παραμένει στη φυλακή.

Φθιώτιδα: Έκαψαν το σπίτι ψαρά που σκότωσε δυο άτομα και αποφυλακίστηκε Facebook Twitter

Ο 75χρονος δεν μένει στο σπίτι όπου έγινε Ο εμπρησμός, καθώς αυτό βρίσκεται κοντά στα σπίτια συγγενών των θυμάτων και έτσι παραμένει άδειο. Ο 75χρονος διαμένει στο χωριό Λευκάδα της δυτικής Φθιώτιδας, απ΄ όπου κατάγεται.

Στο σπίτι έχουν βάλει δυο φορές φωτιά, την πρώτη την Πέμπτη όταν οι πυροσβέστες έσπευσαν και την έσβησαν πριν προκαλέσει σοβαρές ζημιές ενώ σε λιγότερο από 24 ώρες το σπίτι τυλίχτηκε και πάλι στις φλόγες. Αυτή τη φορά η καταστροφή ήταν σχεδόν ολοσχερής.

Πηγή: Lamiareport.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ