Φρένο στα «κηρύγματα μίσους» του Κασιδιάρη από τη φυλακή- Έλεγχος και όρια στις επικοινωνίες του

Φρένο στα «κηρύγματα μίσους» του Κασιδιάρη από τη φυλακή- Επικοινωνία με έλεγχο μόνο με συγγενείς και δικηγόρο Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Το Συμβούλιο Φυλακών Δομοκού αποφάσισε την απαγόρευση επικοινωνίας του Ηλία Κασιδιάρη με οποιονδήποτε πέρα από τους συγγενείς του και τον δικηγόρο του, προκειμένου να μπει φρένο στα «κηρύγματα μίσους» που εξέπεμπε το τελευταίο διάστημα. 

Έπειτα από σχετική εισήγηση της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, το Συμβούλιο Φυλακών Δομοκού αποφάσισε τον έλεγχο του κρατούμενου κατά την τηλεφωνική επικοινωνία μόνο με πρόσωπα για τα οποία έχει άδεια επίσκεψης δια ζώσης ή επικοινωνία με ηλεκτρονικό τρόπο (skype)- δηλαδή συγγενείς μέχρι τέταρτου βαθμού και δικηγόρους- με σκοπό την ομαλή διαβίωση στο κατάστημα και την ταχύτερη προσαρμογή στην κοινωνική ζωή.

Αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε παρατυπία- συνομιλίες εκτός προσωπικών και οικογενειακών θεμάτων- και με τα πρόσωπα που έχει άδεια επίσκεψης ή αποκαλυφθεί ότι επικοινωνεί με άλλα πρόσωπα, θα διακόπτεται άμεσα η επικοινωνία, θα ενημερώνεται ο διευθυντής και θα ασκείται πειθαρχικός έλεγχος.

Έπειτα από βίντεο στα social media με παρεμβάσεις του Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές, η Σοφία Νικολάου με έγγραφο προς τη διοίκηση των φυλακών ζήτησε να εξεταστεί κατά πόσο μπορεί ο κρατούμενος να κάνει χρήση τηλεφώνων της φυλακής, όχι για να μιλάει με τους οικείους του, αλλά για να κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, που φτάνουν μέχρι και σε υποκίνηση σε μίσος.

Ακολούθησε η συνεδρίαση του Συμβουλίου των φυλακών, που κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση για τις επικοινωνίες του Ηλία Κασιδιάρη. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Λέσβο: Συνελήφθησαν στρατιωτικός και γιατρός

Ελλάδα / Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Λέσβο: Συνελήφθησαν στρατιωτικός και γιατρός

Στρατιωτικός κατηγορείται ότι χτύπησε τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί του - Το δεύτερο αφορά γνωστό γιατρό της Μυτιλήνης, ο οποίος φέρεται να χειροδίκησε εναντίον της νεαρής κόρης του
LIFO NEWSROOM
Κακοκαιρία: Ποτάμια οι δρόμοι στην Αλεξανδρούπολη - Κατολισθήσεις και πτώσεις δέντρων στην Αιγιάλεια

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ποτάμια οι δρόμοι στην Αλεξανδρούπολη - Κατολισθήσεις και πτώσεις δέντρων στην Αιγιάλεια

Όπως προέβλεψαν οι μετεωρολόγοι, έκαναν την εμφάνισή τους τοπικές καταιγίδες που ξεκίνησαν από τις ορεινές περιοχές και σταδιακά κατευθύνθηκαν προς τα πεδινά
LIFO NEWSROOM