Φωτιά τώρα στη Θάσο μετά από κεραυνούς – Μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική

Φωτιά τώρα στη Θάσο μετά από κεραυνούς – Μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική Facebook Twitter
Φωτιά/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Δύο φωτιές λόγω κεραυνών ξέσπασαν στη Θάσο το πρωί της Τετάρτης.

Η έντονη κεραυνική δραστηριότητα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η πυροσβεστική, προκάλεσε δύο διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς σε δασικές εκτάσεις, στις περιοχές Παναγιά (Ντα) και Σκάλα Ποταμιάς.

Φωτιά στη Θάσο: Μεγάλη κινητοποίηση

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά επιχειρούν 32 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 13 οχήματα, 1 αεροσκάφος και 2 ελικόπτερα. Συνδρομή στο έργο της κατάσβεσης παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Επίσης, μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι της Κεραμωτής Καβάλας, 18 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρων της 7ης ΕΜΟΔΕ και 5 οχήματα καθώς και με ελικόπτερο μια 1 ακόμη ομάδα πεζοπόρων της 7ης ΕΜΟΔΕ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM