Φάρσα οι απειλές για βόμβα σε Βουλή και πρεσβείες

Φάρσα οι απειλές για βόμβα σε Βουλή και πρεσβείες Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Φάρσα αποδείχθηκαν τα τέσσερα τηλεφωνήματα που έγιναν νωρίτερα σε τηλεοπτικούς σταθμούς προειδοποιώντας για τοποθέτηση βόμβας στη Βουλή και στις πρεσβείες των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Αιγύπτου.

Νωρίτερα άγνωστος τηλεφώνησε και ενημέρωσε ότι οι βόμβες στις πρεσβείες και τη Βουλή θα εκραγούν στις 11:30 το πρωί.

Ο άγνωστος τηλεφώνησε στις 10:45 π.μ στον ΣΚΑΪ και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Ακολούθησαν τηλεφωνήματα στους τηλεοπτικούς σταθμούς KONTRA για βόμβα στην πρεσβεία του Ισραήλ, στο OPEN για την πρεσβεία της Αιγύπτου και στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής για το κτίριο του Κοινοβουλίου. Και τα τέσσερα τηλεφωνήματα ανέφεραν ότι οι βόμβες θα εκραγούν στις 11:30.

Στα σημεία μετέβησαν άμεσα δυνάμεις του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

  

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκαναν έξωση ενόψει της τουριστικής σεζόν

Ελλάδα / Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκοψαν ρεύμα και νερό για να τη διώξουν ενόψει τουριστικής σεζόν

Μένει σε κάμπινγκ μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς - Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διέμενε, την ανάγκασε να φύγει πριν τη συμφωνημένη ημερομηνία ώστε να είναι διαθέσιμο το σπίτι για την τουριστική σεζόν, όπως καταγγέλλει η ίδια
LIFO NEWSROOM