Εύβοια: Πώς έγινε η δολοφονία του 50χρονου - Οι δύο άνδρες δεν είχαν συναντηθεί στο παρελθόν

Εύβοια: Πώς έγινε η δολοφονία του 50χρονου - Οι δύο άνδρες δεν είχαν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / EUROKINISSI
0

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση δολοφονίας στην Εύβοια, όπου ένας 75χρονος σκότωσε έναν 50χρονο και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Το έγκλημα σημειώθηκε στο χωριό Μύτικας στην Εύβοια το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο 75χρονος δολοφόνησε τον 50χρονο άνδρα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αιτία ήταν το γεγονός πως πήρε το σπίτι του μέσω πλειστηριασμού, καθώς ο δράστης το είχε χάσει λόγω τραπεζικών οφειλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evima.gr, ο 75χρονος πρώην πιλότος, πήγε στο σπίτι με την δικαιολογία πώς θέλει να δώσει στον αγοραστή τα κλειδιά για το γκαράζ.

Τότε, μετά από έντονο διαπληκτισμό, πυροβόλησε τον 50χρονο πισώπλατα με το περίστροφο τέσσερις φορές στη πλάτη και στο κεφάλι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες δεν είχαν συναντηθεί στο παρελθόν.

Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες, ενώ παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM