Εύβοια: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο διοικητής του ΑΤ Ερέτριας «με τραύματα από σφαίρες»

Εύβοια: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο διοικητής του ΑΤ Ερέτριας - Πληροφορίες για τραύματα από σφαίρες Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε νωρίτερα το βράδυ ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, στην Εύβοια.

Ήταν λίγο μετά τις 21:00 όταν ο αξιωματικός εντοπίστηκε νεκρός εντός του ιδιωτικού αυτοκινήτου του, που ήταν παρκαρισμένο σε πάρκο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα, αναφέρουν πληροφορίες του Eviathema. 

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο άνδρας έφερε τραύματα από σφαίρες ενώ μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο.

Όπως αναφέρει το Evima, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αυτοκτονίας.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα των Ανθρωποκτονιών, κλιμάκιο του οποίου μεταβαίνει στο σημείο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM