Εξώδικο σε φωτορεπόρτερ έστειλε η Σχολή Χίλλ στην οποία πηγαίνει το ένα από τα δύο παιδιά του Αλέξη Τσίπρα έστειλε η διεύθυνση του σχολείου μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών της Περιστέρας Μπατζιάνα στην αυλή του εκπαιδευτηρίου, κατά τη διάρκεια του αγιασμού.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα που δημοσιεύει και σχετικό έγγραφο, οι υπεύθυνοι του σχολείου απέστειλαν εξώδικο στον γνωστό φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνο, ο οποίος βρισκόταν εκεί συνοδεύοντας την 7χρονη κόρη του στην πρώτη της μέρα στο σχολείο.  


«Με αγανάκτηση διαπιστώσαμε ότι λίγο μετά τη λήξη του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στις 11.9.2015 δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της κ. Μπαζιάνα, μητέρας παιδιού που φοιτά στο νηπιαγωγείο μας και συζύγου πρώην πρωθυπουργού κυρίου Αλ. Τσίπρα», αναφέρεται στο εξωδικαστικό έγγραφο που απεστάλη προς τον κ. Κουτρουμάνο.


Στο έγγραφο το σχολείο επικαλείται μαρτυρίες άλλων γονέων ότι ο κ. Κουτρουμάνος ήταν αυτός που τράβηξε τις φωτογραφίες. «Σύμφωνα με μαρτυρίες δασκάλων και αρκετών γονέων, οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίος λήφθηκαν μπροστά από το κτίριο του νηπιαγωγείου και απεικονίζουν και άλλους γονείς, λήφθηκαν από εσάς. Μάλιστα σε μια από τις εν λόγω φωτογραφίες φαίνεται και ένας μαθητής του νηπιαγωγείου. Οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίες αναπαρήχθησαν από πολλές ιστοσελίδες και προβλήθηκαν και στην τηλεόραση, πέρα των άλλων, προκάλεσαν τον θυμό και την ενόχληση πολλών γονέων, οι οποίοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν», αναφέρει. 

«Κατόπιν των ανωτέρω διαμαρτυρόμεθα εντόνως προς εσάς για την ως άνω συμπεριφορά σας, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας και σας καθιστούμε υπεύθυνους για τη ζημιά την οποία θα υποστούμε εξ υπαιτιότητα σας», συνεχίζει το εξώδικο που καταλήγει ως εξής: «Επίσης, σας καλούμε να απέχετε από οποιαδήποτε αντίστοιχη φωτογράφηση/ δημοσιοποίηση που να σχετίζεται με τη Σχολή Χιλλ και σας τονίζουμε ότι τυχόν επανάληψη  ενός αντίστοιχου συμβάντος θα καθιστούσε επισφαλή την όποια συνεργασία μαζί σας», σημειώνεται.

 

Εξώδικο της Σχολής Χιλλ σε φωτορεπόρτερ για τις φωτογραφίες της Περιστέρας Μπατζιάνα

Εξώδικο της Σχολής Χιλλ σε φωτορεπόρτερ για τις φωτογραφίες της Περιστέρας Μπατζιάνα