Εξώδικο της Σχολής Χιλλ σε φωτορεπόρτερ για τις φωτογραφίες της Περιστέρας Μπατζιάνα

Εξώδικο της Σχολής Χιλλ σε φωτορεπόρτερ για τις φωτογραφίες της Περιστέρας Μπατζιάνα Facebook Twitter
7

Εξώδικο σε φωτορεπόρτερ έστειλε η Σχολή Χίλλ στην οποία πηγαίνει το ένα από τα δύο παιδιά του Αλέξη Τσίπρα έστειλε η διεύθυνση του σχολείου μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών της Περιστέρας Μπατζιάνα στην αυλή του εκπαιδευτηρίου, κατά τη διάρκεια του αγιασμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα που δημοσιεύει και σχετικό έγγραφο, οι υπεύθυνοι του σχολείου απέστειλαν εξώδικο στον γνωστό φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνο, ο οποίος βρισκόταν εκεί συνοδεύοντας την 7χρονη κόρη του στην πρώτη της μέρα στο σχολείο.  


«Με αγανάκτηση διαπιστώσαμε ότι λίγο μετά τη λήξη του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στις 11.9.2015 δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της κ. Μπαζιάνα, μητέρας παιδιού που φοιτά στο νηπιαγωγείο μας και συζύγου πρώην πρωθυπουργού κυρίου Αλ. Τσίπρα», αναφέρεται στο εξωδικαστικό έγγραφο που απεστάλη προς τον κ. Κουτρουμάνο.


Στο έγγραφο το σχολείο επικαλείται μαρτυρίες άλλων γονέων ότι ο κ. Κουτρουμάνος ήταν αυτός που τράβηξε τις φωτογραφίες. «Σύμφωνα με μαρτυρίες δασκάλων και αρκετών γονέων, οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίος λήφθηκαν μπροστά από το κτίριο του νηπιαγωγείου και απεικονίζουν και άλλους γονείς, λήφθηκαν από εσάς. Μάλιστα σε μια από τις εν λόγω φωτογραφίες φαίνεται και ένας μαθητής του νηπιαγωγείου. Οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίες αναπαρήχθησαν από πολλές ιστοσελίδες και προβλήθηκαν και στην τηλεόραση, πέρα των άλλων, προκάλεσαν τον θυμό και την ενόχληση πολλών γονέων, οι οποίοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν», αναφέρει. 

«Κατόπιν των ανωτέρω διαμαρτυρόμεθα εντόνως προς εσάς για την ως άνω συμπεριφορά σας, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας και σας καθιστούμε υπεύθυνους για τη ζημιά την οποία θα υποστούμε εξ υπαιτιότητα σας», συνεχίζει το εξώδικο που καταλήγει ως εξής: «Επίσης, σας καλούμε να απέχετε από οποιαδήποτε αντίστοιχη φωτογράφηση/ δημοσιοποίηση που να σχετίζεται με τη Σχολή Χιλλ και σας τονίζουμε ότι τυχόν επανάληψη  ενός αντίστοιχου συμβάντος θα καθιστούσε επισφαλή την όποια συνεργασία μαζί σας», σημειώνεται.

Εξώδικο της Σχολής Χιλλ σε φωτορεπόρτερ για τις φωτογραφίες της Περιστέρας Μπατζιάνα Facebook Twitter
Εξώδικο της Σχολής Χιλλ σε φωτορεπόρτερ για τις φωτογραφίες της Περιστέρας Μπατζιάνα Facebook Twitter
Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ενώ τα υπόλοιπα ιδιωτικά σχολεία κοινοποιούν μόνο στις σελίδες τους στο fb αρκετά παιδάκια σε εβδομαδιαία βάση! Και τα δυο αποτελούν διαφημιστικούς τρόπους να φάνε το παραμύθι οι γονείς ,,αυστηρό καλό σχολείο,, το ένα ή ,,κοιτα τι καλή δουλειά κάνουν,, στο άλλο και να κερδίσουν πελάτες.
Η υποκρισια της αριστερας.Μιλουν για δημοσια παιδεια και πονο στα χαμηλα στρωματα,ομως τα παιδια τους πανε στα καλυτερα ιδιωτικα σχολεια και αν τυχει και φωτογραφηθει η μαμα τους-δεν φωτογραφηθηκαν τα παιδια για να υπαρχει προβλημα-τοτε κανουμε και μια απειλη για μυνησεις,ωστε να μην ξαναγινει...Και την ιδια ωρα θα βγει ο ιδιος αριστερος Τσιπρας να κατηγορησει τους παντες,πλην του ιδιου,για υποκρισια και διαφθορα...
Αναφέρεις ένα γεγονός μεγάλης σημασίας (ειδικά λόγω της συγκυρίας, παίρνεις ένα σωρό αρνητικές, αλλά ούτε μία απάντηση με σοβαρό και δομημένο αντεπιχείρημα. Πχ "έκανε το σκατό του παξιμάδι και έστειλε τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο, καθότι η ποιοτική παιδεία είναι σοβαρό ζήτμα (στο νηπιαγωγείο???!!!)". Ή και κάτι σαν "σκοπός του είναι να κάνει το δημόσιο σχολείο καλύτερο από το Χιλλ και τα όμοια του". Αλλά θα ήταν οξύμωρο να απαντήσουν υπέρ του Χιλλ, αυτοί που ψάχνονται να το λαμπαδιάσουν με μολοτοφ, ε?
Το εξώδικο αναφέρεται σε γονείς και παιδιά που εκτέθηκαν δημόσια χωρίς την έγκριση τους. Όσοι είμασταν στη θέση τους νομίζω το ίδιο θα κάναμε.