Εξαδάκτυλος: Να κλείσουν άμεσα τα σχολεία - Θέμα χρόνου η επικράτηση της βρετανικής μετάλλαξης

Εξαδάκτυλος: Να κλείσουν άμεσα τα σχολεία - Θέμα χρόνου η επικράτηση της βρετανικής μετάλλαξης Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
0

Την ανησυχία του για την ταχύτητα διάδοσης της βρετανικής μετάλλαξης εξέφρασε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, που τάχθηκε υπέρ του άμεσου κλεισίματος των σχολείων και της επιστροφής στην τηλεκπαίδευση. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, είναι θέμα χρόνου η επικράτηση της βρετανικής μετάλλαξης. «Αν μεταδίδεται 50% ταχύτερα και θα μας υποχρεώνει να παίρνουμε αποφάσεις με μεγαλύτερη ταχύτητα που θα πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικές», ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη στο MEGA. 


Είναι σαφές ότι η δραστηριότητες που ξεκίνησαν από τις 11/1 και μετά άφησαν αποτύπωμα που δεν φέρουν αμφισβήτηση, ανέφερε, ενώ υπογράμμισε πως έχουμε αύξηση κρουσμάτων ακριβώς 14 ημέρες μετά το άνοιγμα της α' βάθμιας εκπαίδευσης.

Δεν θα πρέπει να περιμένουμε το Αγίου Βαλεντίνου για να ληφθούν μέτρα. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στην τηλεκπαίδευση το συντομότερο και να δούμε τι άλλο θα απαιτηθεί για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, είπε μεταξύ άλλων. Στο διάστημα 14/12 με 2/1 το click away σε συνδυασμό με κομμωτήρια, κυνήγι και ψάρεμα απέδειξαν ότι δεν επιδείνωσαν την πορεία της πανδημίας, σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο.

Ο ίδιος χαρακτήρισε αδιανόητο το γεγονός ότι δεν εμβολιάζονται υγειονομικοί, δεδομένου ότι διαχειριζόμαστε τη μεγάλη επιθυμία των ανθρώπων που βρίσκονται εκτός νοσοκομείων, όπου αναζητούν αγωνιωδώς τρόπο για να εμβολιαστούν. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω υγειονομικό ο οποίος δεν επιδιώξει να εμβολιαστεί σε αυτή τη φάση.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ