Έσπασαν ξανά τα γραφεία της ΝΔ στο Ναύπλιο

Έσπσαν ξανά τα γραφεία της ΝΔ στο Ναύπλιο Facebook Twitter
0

Ακόμα μια επίθεση από αγνώστους σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο.

Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία των γραφείων στο Ναύπλιο πετώντας μεγάλες πέτρες ενώ ο θόρυβος έγινε αντιληπτός από κάποιους περίοικους.

Τα συγκεκριμένα γραφεία της ΝΔ έγιναν ξανά στόχος επίθεσης στο παρελθόν με πιο πρόσφατη στις 9 Ιουνίου του 2023 όταν και πάλι είχαν σπάσει άγνωστοι τα τζάμια. Στα συγκεκριμένα γραφεία συστεγάζεται και η ΔΕΕΠ Αργολίδας όπου πραγματοποιεί συσκέψεις σε τακτικά διαστήματα, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr. 

Έσπσαν ξανά τα γραφεία της ΝΔ στο Ναύπλιο Facebook Twitter

Στο σημείο βρέθηκε μετά από ενημέρωση νωρίς το πρωί ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ναυπλίου Γιώργος Λυσίκατος που προχώρησε σε καταγγελία και μήνυση κατά αγνώστων στην αστυνομία για την φθορά, ώστε να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ερευνώνται και κάμερες από γειτονικά καταστήματα για το αν εχουν καταγράψει την επίθεση.


Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM