Επίθεση στον Μπακογιάννη, του πέταξαν καφέδες- «Στημένοι μπαχαλάκηδες, η καφεΐνη προκαλεί νεύρα», το σχόλιό του

Επίθεση στον Μπακογιάννη, του πέταξαν καφέδες- «Στημένοι μπαχαλάκηδες, η καφεΐνη προκαλεί νεύρα», το σχόλιό του Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Επίθεση δέχθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης, κατά την επίσκεψή του στο Μεταξουργείο, καθώς άγνωστοι του πέταξαν καφέδες και νερά.

Ο δήμαρχος Αθηναίων βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Άγιο Παύλο του Μεταξουργείου και στη συνέχεια συζήτησε με κατοίκους της περιοχής και με φορείς. Κάποια στιγμή, άγνωστοι που είχαν αντιληφθεί την παρουσία του κ. Μπακογιάννη στην περιοχή, κινήθηκαν προς το μέρος του και του πέταξαν καφέδες και νερά, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Προκειμένου να μην κλιμακωθεί η κατάσταση, ο Κώστας Μπακογιάννης επέλεξε να αποχωρήσει από το σημείο. Ορισμένοι από τους κατοίκους της περιοχής αποδοκίμασαν εκείνους που επιτέθηκαν στον δήμαρχο Αθηναίων, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας iefimerida.

Ο κ. Μπακογιάννης, σε ανάρτησή του στο Facebook, έκανε λόγο για «στημένους μπαχαλάκηδες», ενώ επεσήμανε ότι τα προβλήματα δεν λύνονται με καφέδες. 

«Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες... Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα», έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ