Επίθεση με μπογιές στον Κώστα Αγοραστό για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

Επίθεση με μπογιές στον Κώστα Αγοραστό για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών Facebook Twitter
Φωτ.: onlarissa.gr
0

Θύμα επίθεσης με μπογιές έπεσε νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες για το συμβάν, όλα συνέβησαν περίπου στις 11:00 το πρωί και ενώ βρισκόταν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας όπου είναι αναπληρωτής καθηγητής. Εκεί τέσσερις εξωπανεπιστημιακοί επιτέθηκαν στον Κώστα Αγοραστό, ρίχνοντάς του μπογιές.

Όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, τόσο ο ίδιος στα ρούχα του, όσο και το γραφείο του, γέμισαν με μπογιές. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της επίθεσης, όταν του πέταξαν τις μπογιές φέρεται να τον ρωτούσαν «Τι έχεις να μας πεις για τα Τέμπη;».

Επίθεση με μπογιές στον Κώστα Αγοραστό για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών Facebook Twitter
Επίθεση με μπογιές στον Κώστα Αγοραστό για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών Facebook Twitter

Με πληροφορίες από onlarissa.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Ελλάδα / Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Δεν προκαλεί ανησυχία η μετασεισμική δραστηριότητα, λέει ο καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ – Πώς εξηγεί τη φύση των βαθιών σεισμών στο Νότιο Αιγαίο
LIFO NEWSROOM
ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM