ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Επιθέσεις σε λεωφορεία σε Συγγρού και Αγίους Αναργύρους- Τραυματίστηκε μια επιβάτης

Επιθέσεις σε λεωφορεία σε Συγγρού και Αγίους Αναργύρους- Τραυματίστηκε μια επιβάτης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI
0

Επιθέσεις σε λεωφορεία στη λεωφόρο Συγγρού και τους Αγίους Αναργύρους πραγματοποίησαν άγνωστοι το βράδυ της Δευτέρας, από τις οποίες  τραυματίστηκε ελαφρά μια επιβάτης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση στη λεωφόρο Συγγρού, σημειώθηκε, πιθανόν με πέτρες ή βολίδα αεροβόλου, λίγο μετά τις 21:00, ενώ το λεωφορείο βρισκόταν στο ύψος του Αγίου Σώστη. Από τη θραύση τζαμιού του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα.

Δύο ώρες νωρίτερα, ανάλογη επίθεση έγινε σε λεωφορείο στους Αγίους Αναργύρους, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κανείς.

Ο πρόεδρος του συνδικάτου οδηγών ΟΑΣΑ, Κωνσταντίνος Σιορίκης έκανε λόγο για ανησυχητικό φαινόμενο, καθώς τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας έχουν σημειωθεί πέντε περιστατικά επιθέσεων κατά λεωφορείων, ενώ εδώ και δυο εβδομάδες έχουν σημειωθεί 14 παρόμοιες επιθέσεις.

Ο ίδιος εκτιμά ότι τα άτομα που προχωρούν σε αυτές τις ενέργειες είτε είναι ανήλικοι είτε κάποιο άτομο που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ και ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εν πλω προς τη Γάζα: Ένα ελληνικό πλήρωμα αψηφά τις ισραηλινές απαγορεύσεις

Ελλάδα / Εν πλω προς τη Γάζα: Ένα ελληνικό πλήρωμα αψηφά τις ισραηλινές απαγορεύσεις

Η Κλεονίκη Αλεξοπούλου, μέλος του ανθρωπιστικού στόλου, μεταφέρει από το κατάστρωμα του ελληνικού πλοίου «Οξυγόνο» τη μαρτυρία της για όσα βίωσαν στη διαδρομή προς τη Γάζα μέχρι τη στιγμή της αναχαίτισής τους.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Μηχανή συγκρούστηκε με πατίνι και εγκατέλειψε - Νεκρός 44χρονος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Μηχανή συγκρούστηκε με πατίνι και εγκατέλειψε - Νεκρός 44χρονος

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στην Πέτρου Ράλλη αμέσως μετά το δυστύχημα και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί
LIFO NEWSROOM
Βόλος: Πλημμύρισε η Γεωπονική Σχολή μετά την κακοκαιρία – Ζημιές σε εργαστήρια και ερευνητικό εξοπλισμό

Ελλάδα / Βόλος: Πλημμύρισε η Γεωπονική Σχολή μετά την κακοκαιρία – Ζημιές σε εργαστήρια και ερευνητικό εξοπλισμό

Το φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε αποτυπώνει το μέγεθος των ζημιών, ενώ φοιτητές και ερευνητές εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τη συνέχιση των σπουδών και των ερευνητικών προγραμμάτων
LIFO NEWSROOM