Επεισοδιακή σύλληψη άνδρα στη Θεσσαλονίκη: Έπεσε στον Θερμαϊκό με τις χειροπέδες - «Αφήστε με να πεθάνω»

Επεισοδιακή σύλληψη άνδρα στη Θεσσαλονίκη - Έπεσε στον Θερμαϊκό με χειροπέδες φωνάζοντας «αφήστε με να πεθάνω» Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ.
0

Επεισοδιακή εξελίχθηκε η σύλληψη ενός άνδρα από την παραλία Θεσσαλονίκης ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει πέφτοντας στη θάλασσα. Οι αστυνομικοί μπήκαν επίσης στον Θερμαϊκό για να τον πιάσουν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε το πρωί όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση για άνδρα ο οποίος είχε εριστική συμπεριφορά και παρενοχλούσε φραστικά ανθρώπους που είχαν πάει σε περιοχή  κοντά στην παραλιακή είτε για να γυμναστούν, είτε για βόλτα.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο τον ακινητοποίησαν περνώντας του χειροπέδες για να το προσάγουν. Ωστόσο, στην προσπάθειά τους να τον βάλουν στο περιπολικό κατάφερε και να ξεφύγει τρέχοντας προς την παραλιακή.

Στη συνέχεια, κατάφεραν να τον πλησιάσουν και πάλι ζητώντας του να τους ακολουθήσει αλλά εκείνος έπεσε στα νερά του Θερμαϊκού. Οι άνδρες βούτηξαν πέρασαν ένα σκοινί στα χέρια του και τον έβγαλαν έξω, με τον άνδρα να φωνάζει «αφήστε με να πεθάνω, δε θέλω να βγω».

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό ήταν μεγάλη με επτά περιπολικά να μεταβαίνουν στο σημείο. Παράλληλα, κατέφθασε το λιμενικό, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον άνδρα, ο οποίος είναι εκτός κινδύνου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ