ΕΟΦ: Απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης συμπληρώματος διατροφής

ΕΟΦ: Απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης συμπληρώματος διατροφής Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / PIXABAY
0

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του συμπληρώματος διατροφής MenForce X, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Στο προϊόν ταυτοποιήθηκε η παρουσία TADALAFIL, που αποτελεί φαρμακευτική δραστική ουσία χωρίς το προϊόν να διαθέτει άδεια φαρμακευτικού προϊόντος από τον ΕΟΦ.

Το προϊόν κυκλοφορεί ως συμπλήρωμα διατροφής γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ και η παραπάνω περιεχόμενη ουσία δεν αναγράφεται στην επισήμανσή του. Η εν λόγω απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ελλάδα / Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ο Σπύρος Σέββος είχε ενημερώσει τη σύζυγό του ότι θα πήγαινε στη δουλειά του για να τους πει πως θα χρειαστεί να απουσιάσει για μερικές ημέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας
LIFO NEWSROOM