Ελληνικά έπιπλα στον γερμανικό στρατό

Ελληνικά έπιπλα στον γερμανικό στρατό Facebook Twitter
0

Υπεγράφη χθες συμφωνία ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ για την προμήθεια από το γερμανικό στρατό επίπλων από την εταιρεία «Δρομέας».

Η σχετική σύμβαση, υπεγράφη μετά από διαγωνισμό τον οποίο διενήργησε ο γερμανικός στρατός και κέρδισε η ελληνική εταιρεία.  


Σύμφωνα με την εταιρεία, τα έπιπλα παράγονται εξολοκλήρου  στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών.

Η αξιολόγηση έγινε με βάση την εργονομική και λειτουργική αρτιότητα, την αντοχή, την αισθητική των ειδών, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη διεθνείς πιστοποιήσεις των πρώτων υλών, των διαδικασιών παραγωγής και των τελικών προϊόντων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM