Ελασσόνα: 150 άτομα σε καραντίνα- Κρούσματα κορωνοϊού σε ομάδα βόλεϊ

Ελασσόνα: 150 άτομα σε καραντίνα- Κρούσματα κορωνοϊού σε ομάδα βόλεϊ Facebook Twitter
Σε καραντίνα κλήθηκαν να μπουν όσοι χρησιμοποίησαν το κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας
0

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Ελασσόνα, έπειτα από τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού σε ομάδες, με συνέπεια να μπουν σε καραντίνα 150 άτομα.

Θετικές στον κορωνοϊό έχουν βρεθεί έξι αθλήτριες ομάδας βόλεϊ, 2 συγγενείς μίας εκ των αθλητριών, ο προπονητής της ομάδας, όπως και ο βοηθός προπονητή της ομάδας μπάσκετ του ίδιου συλλόγου.

Πλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ έχουν μπει σε καραντίνα 150 άνθρωποι στην Ελασσόνα. Πρόκειται για αθλητές, αθλήτριες και προπονητές που χρησιμοποιούσαν το ίδιο κλειστό γυμναστήριο, αλλά και παιδιά δημοτικού και γυμνασίου που προπονούνται στις ακαδημίες του συλλόγου. Παράλληλα, έκλεισα σχολικά τμήμα, μαθήτριες των οποίων ήταν οι αθλήτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό.

Ήδη γίνονται απολυμάνσεις σε σχολεία και αθλητικές εγκαταστάσεις. Ο δήμος Ελασσόνα ανακοίνωσε ότι, με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημέρών, όσοι χρησιμοποίησαν τον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου. Η η λειτουργία των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ του αθλητικού σωματείου ΓΣΕΕ ανεστάλη μέχρι νεωτέρας.


Παράλληλα, ο δήμος Ελασσόνας ανακοίνωσε ότι θα μείνουν κλειστά όλη την εβδομάδα πέντε τμήματα στο Γενικό Λύκειο Ελασσόνας (Α2, Α3, Β3 Γενικής Παιδείας, Β' Ανθρωπιστικών, Β' Γαλλικών) και δύο τμήματα στο 1ο Γυμνάσιο (Γ2 και Γ3).

Μάλιστα, ο δήμος καλεί τους γονείς των μαθητών να κρατήσουν τα παιδιά σε κατ' οίκον περιορισμό, να παρακολουθούν την πορεία της υγείας τους για τυχόν εμφάνιση συμπτωμάτων και να μην επιτρέπουν τη συμμετοχή τους σε άλλες δραστηριότητες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα / Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM