Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται για αύριο, Δευτέρα του Πάσχα, στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. 

Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα επηρεαστούν:

  • Αρχικά η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και βαθμιαία τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία.
  • Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν θα επηρεαστούν η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η βορειοδυτική Πελοπόννησος.
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ

Ελλάδα / Αεροπορικά ταξίδια: Τουλάχιστον δύο ώρες αναμονή στο «Ελ. Βενιζέλος» - Ανησυχία για το καλοκαίρι

Το νέο Σύστημα Εισόδου-Εξόδου, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από τις 10 Απριλίου και αφορά ταξιδιώτες από χώρες εκτός Σένγκεν, φαίνεται να φέρνει στα όριά τους τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια
THE LIFO TEAM