Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Σήμα της Interpol στην ΕΛ.ΑΣ. -Αναζητείται ύποπτος, πιθανό να διέφυγε στην Βουλγαρία

Σημείο της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Για άνδρα που φέρεται να σχετίζεται με τη βομβιστκή επίθεση στην Κωνσταντινούπολη ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, τις ελληνικές αρχές σήμα της Interpol.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1, οι τουρκικές αρχές ενημέρωσαν την Interpol για έναν άνδρα που θεωρούν ύποπτο για την πολύνεκρη επίθεση και τον αναζητούν.

Μέσω του συνδέσμου τους στην Interpol, οι τουρκικές αρχές ανέφεραν ότι ο ύποπτος μετά την έκρηξη διέφυγε στο εξωτερικό, δίνοντας πληροφορίες για στοιχεία και φωτογραφία. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι πιθανότατα κατέφυγε στην Βουλγαρία.

Υπενθυμίζεται ότι για την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη συνελήφθη μια νεαρή γυναίκα, η οποία κατηγορείται ότι τοποθέτησε τη βόμβα που στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους. Η συλληφθείσα είναι συριακής εθνικότητας και ομολόγησε την πράξη της, ανακοίνωσε σήμερα η τουρκική αστυνομία, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα ομολόγησε ότι ενήργησε «κατόπιν διαταγής του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν» (PKK) και έλαβε οδηγίες για την επίθεση στο Κομπάνι, στη βορειοανατολική Συρία.

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη μαζί με άλλους υπόπτους μέσα σε διαμέρισμα στο Κιουτσούκτσεκμετσέ, σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM