Έκανε παράνομο tour με το ι.χ. του σε τουρίστες

Έκανε παράνομο tour με το ι.χ. του σε τουρίστες Facebook Twitter
SOOC
1

Οδηγός που έκανε παράνομη ξενάγηση σε τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός συνελήφθη, στη συμβολή των οδών Παρθενώνος και Καλλισπέρη στην Αθήνα (πλησίον του Μουσείου της Ακρόπολης), καθώς  πραγματοποιούσε παράνομη μεταφορά-περιήγηση ξένων τουριστών από το Λιμάνι του Πειραιά σε διάφορα τουριστικά αξιοθέατα της Αθήνας, έναντι χρηματικού κομίστρου είκοσι (20,00€) ευρώ ανά επιβάτη.

Με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, για υποκλοπή μεταφορικού έργου, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Ελλάδα / Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Η Αστυνομία εξετάζει ενδελεχώς οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τις τηλεπικοινωνίες του 42χρονου, προκειμένου να διαμορφώσει σαφέστερη εικόνα για τα κίνητρα και τους πιθανούς ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια