Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μιχάλη Γιαννάκου για νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα. 

 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ δήλωσε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο OPEN ότι η νοσηλεύτρια, 40 ετών, αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού παρέλυσαν τα κάτω άκρα της.

 

Κατά την προκαταρκτική έρευνα θα διερευνηθεί αν έχει τελεστεί από τον κ. Γιαννακό το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, καθώς πριν αποφανθούν οι γιατροί, δήλωσε βέβαιος πως η παράλυση της γυναίκας αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου.

 

Συγκεκριμένα η δήλωσή του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ είναι η ακόλουθη:

 

«Ήταν απολύτως καλά στην υγεία της, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου.

 

»Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί».

 

Με πληροφορίες από εφημερίδα «Τα Νέα»