ΕΔΕ για νοσηλεύτρια -Kατηγορείται ότι έδινε σε παιδιά ζελεδάκια που βοηθούν στον ύπνο

Νοσηλεύτρια Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: JESHOOTS.COM on Unsplash
0

Την υπόθεση μιας νοσηλεύτριας που φέρεται να έδινε φυτικά ζελεδάκια τα οποία βοηθούν στον ύπνο ερευνά η Εισαγγελία.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, προ ημερών, όταν μία επιμελήτρια του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας αντιλήφθηκε ότι η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια έδινε κρυφά στα παιδιά της δομής, φυτικά ζελεδάκια τα οποία βοηθούν στον ύπνο. 

Ωστόσο, τα συγκεκριμένα δεν υπήρχαν στο φαρμακείο του κέντρου.

Η επιμελήτρια κατήγγειλε το συμβάν στον υπεύθυνο Παιδικής Προστασίας της δομής. Αυτός με την σειρά του συνομίλησε με τα παιδιά τα οποία φέρονται να επιβεβαίωσαν το γεγονός και ξεκίνησε σχετικός έλεγχος.

Με εντολή της Υφυπουργού Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου, διατάχθηκε ΕΔΕ στο πλαίσιο της οποίας η υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα και ενημερώθηκε η Εισαγγελία για την υπόθεση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM