Δουλέμποροι άφησαν μετανάστες στην Άνδρο

Δουλέμποροι άφησαν μετανάστες στην Άνδρο Facebook Twitter
0

Στα Άχλα της Άνδρου βγήκαν σήμερα 25 μετανάστες από Τουρκία: 23 Σομαλοί, 2 Πακιστανοί, ανάμεσα τους 7 ή 8 γυναίκες και 4 παιδιά.

Οι πληροφορίες του androsportal.gr αναφέρουν πως οι 25 μετανάστες ταξίδευαν τρεις μέρες από Τουρκία. Του πρώτους μετανάστες εντόπισε πολίτης στο δρόμο και τους μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκείνοι εξήγησαν στην Αστυνομία πως κατευθύνονταν προς την Αττική, αλλά χάλασε η μηχανή της βάρκας στην οποία επέβαιναν και βρέθηκαν στην Άνδρο.

Ο Τούρκος δουλέμπορος τους άφησε στα Άχλα λέγοντάς τους πως «Εδώ είναι η πόλη» και φέρεται να έλαβε 1000 λίρες Τουρκίας από κάθε άτομο για την μεταφορά στην Ελλάδα.

Οι αρχές εκφράζουν αμφιβολίες για το πως ένα πλοιάριο διέσχισε όλο το Αιγαίο. Αμφισβητούν και την δήλωση πως πήγαιναν για Αττική. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και μεταφορά με πλοίο. Αυτή τη στιγμή ο Δήμος Άνδρου εξετάζει το πού και πώς θα τους φιλοξενήσει για τις επόμενες μια ή δύο μέρες πριν αποσταλούν σε hot-spot στην Αθήνα.

Πηγές: masternews.gr/ enandro.gr/androsportal.gr



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ ο ανιψιός του 68χρονου για να αναγνωρίσει τον δράστη - Τι υποστηρίζει ο 22χρονος συνεργός

Ελλάδα / Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ ο ανιψιός του 68χρονου για να αναγνωρίσει τον δράστη της δολοφονίας - Τι υποστηρίζει ο συνεργός

«Ήθελαν να τον εκβιάσουν, να του πουν "κάνεις αυτό και για να μην το κοινοποιήσουμε δώσε μας ό,τι χρήματα έχεις πάνω σου"», λέει ο δικηγόρος του συνεργού
LIFO NEWSROOM