Τα κίνητρα της επίθεσης με μαχαίρι που δέχτηκε ένας 66χρονος άνδρας νωρίτερα σήμερα στη Γλυφάδα από τον 51χρονο γιο της συντρόφου του έρχονται στη δημοσιότητα. Σημειώνεται ότι το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, ο δράστης φέρεται να μην ενέκρινε τη σχέση της 70χρονης μητέρας του με το θύμα και αυτός ήταν ο λόγος για τις συχνές προστριβές που σημειώνονταν μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα. 

 

Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς και με βάση όσα περιγράφει το περιβάλλον, όχι μόνο δε συμφωνούσε με τον επί 20 ετών δεσμό της μητέρας του με τον 66χρονο, αλλά είχαν και οικογενειακές διαφορές οικονομικού χαρακτήρα. Ο ίδιος φέρεται να είπε επί λέξει στους αστυνομικούς «τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές» ομολογώντας το στυγερό έγκλημά του. 

 

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία σημειώθηκε στις 6:30 τα ξημερώματα και έπειτα ο δράστης παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση νοτιοανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο δολοφόνος κατάφερε τουλάχιστον τρία χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα του θύματός του που διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλα και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.