Δολοφονία Μακρή: Προφυλακίζεται ο κατηγορούμενος - Τι είπε στην απολογία του

Δολοφονία Μακρή: Προφυλακίζεται ο κατηγορούμενος - Τι είπε στην απολογία του Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Προφυλακιστέός κρίθηκε ο 31χρονος Βούλγαρος, ο οποίος κατηγορείται ως δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα. 

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή. 

«Δεν γνώριζα καν τον επιχειρηματία», φέρεται να υποστήριξε δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δεν είναι εκείνος που φαίνεται στο βίντεο να τον πυροβολεί τέσσερις φορές εν ψυχρώ.

«Δεν έχουμε τον ίδιο σωματότυπο. Εγώ είμαι μεγαλόσωμος, ενώ ο άνθρωπος που φαίνεται στο βίντεο είναι αδύνατος. Φοράω ρούχα σε μεγάλα μεγέθη ΧΧL», φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του που διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα, όταν η ανακρίτρια τον ρώτησε για ποιο λόγο είχε έρθει στην Αθήνα, εκείνος φέρεται να απάντησε: «Γιατί μου αρέσει να κάνω διακοπές στην Ελλάδα και γιατί θα ήθελα να ανοίξω μια επιχείρηση. Έχω ήδη δύο επιχειρήσεις στον Καναδά». 

Σχετικά με τα αυτοκίνητα που άλλαξε ο κατηγορούμενος μέχρι τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, φέρεται να είπε: «Το ένα από τα 3 οχήματα το άλλαξα τον Οκτώβριο γιατί ήταν μικρό και επειδή ήμουν μεγαλόσωμος δεν με χωρούσε.

Το δεύτερο αυτοκίνητο μου το έσπασαν, ενώ το είχα παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενα στη Γλυφάδα. Αυτός που το έσπασε μου πήρε κι όλα τα προσωπικά έγγραφα που είχα στο αυτοκίνητο. Όλα τα αυτοκίνητα τα είχα νοικιάσει στο όνομά μου όπως και το τηλέφωνο που έχω».

Σε δήλωσή του ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος τον εκπροσωπεί από το βράδυ της Δευτέρας, μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα, ανέφερε πως η υπόθεση του ανατέθηκε χθες το βράδυ και δεν είχε το χρόνο να δει όλα τα στοιχεία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM