Βίντεο στο οποίο φαίνονται οι δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ φαίνεται πως έχει στην κατοχή της η Ελληνική Αστυνομία.

 

Συγκεκριμένα, το τμήμα ανθρωποκτονιών έχει υλικό από κάμερες ασφαλείας από σπίτια της περιοχής που κατέγραψαν τις κινήσεις των δύο δραστών πριν την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Το υλικό βρίσκεται υπό επεξεργασία, ενώ δεν αποκλείεται τα συγκεκριμένα άτομα να έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν για συμβόλαια θανάτου.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει τους δύο δράστες να βρίσκονται πάνω στη μηχανή, περίπου 300 μέτρα από το σημείο της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις κινήσεις τους φαίνεται ότι κάποιος τους ενημερώνει ότι πλησιάζει το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου. Το εν λόγω βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου σπιτιού. 

 

Πλέον αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι εάν υπήρχαν συνεργοί στο έγκλημα. Δηλαδή εάν υπήρχαν άτομα που ενημέρωναν τους εκτελεστές για τις κινήσεις του Γιώργου Καραϊβάζ, ή εάν οι εκτελεστές είχαν παγιδεύσει το αυτοκίνητό του με συσκευή GPS.

 

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους που έγινε μέσω της οδού Γρανικού και από την οδό Παπανδρέου κατευθύνθηκαν προς το Άνω Καλαμάκι. Από κει πέρα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για την υπόλοιπη, καθώς και αν εγκατέλειψαν κάπου το μηχανάκι και άλλαξαν όχημα, με το οποίο μετέβησαν και στον τελικό προορισμό τους.
 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr