Δημήτρης Σταρόβας: Εξιτήριο από το νοσοκομείο δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό

Δημήτρης Σταρόβας: Εξιτήριο από το νοσοκομείο δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα από το νοσοκομείο, ο Δημήτρης Σταρόβας.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την περιπέτεια της υγείας του με το εγκεφαλικό που υπέστη, ο Δημήτρης Σταρόβας σήμερα παίρνει εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο και επιστρέφει σπίτι του. Υπενθυμίζεται ότι ήδη τις τελευταίες ημέρες οι πληροφορίες για την κατάστασή της υγείας του, ανέφεραν πως πλέον έχει σταθεροποιηθεί και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, είχε ενημερώσει πως «σταθεροποιείται η κατάστασή του, θα επιστρέψει σπίτι του». «Μέχρι μεθαύριο θα έχει βγει, θα πρέπει να ολοκληρώσει τον εργαστηριακό έλεγχο», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον τραγουδιστή, συμπληρώνοντας πως «η ομιλία του έχει αποκατασταθεί, αλλά όχι πλήρως, ενώ περπατάει κανονικά. Βέβαια, χρειάζεται να κάνει κάποιες λογοθεραπείες για να ανακτηθεί πλήρως η ομιλία του, τις οποίες θα συνεχίσει στο σπίτι του», είχε ξεκαθαρίσει.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο στις 15 Μαΐου, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο στούντιο του. Έπειτα έγινε γνωστό πως μετά το εγκεφαλικό  είχε ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία του και οι γιατροί υποστήριζαν πως είναι σύνηθες να συμβαίνει και πως θα αντιμετωπιστεί πλήρως.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

Ελλάδα / Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

O Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε διευκρινίσεις αναφορικά με την εξώδικη δήλωση που επιδόθηκε τη 16η Σεπτεμβρίου από τους γονείς θυμάτων των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
Τέμπη: 82 συγγενείς ζητούν από τον Άρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος – Στους τρεις οι απεργοί πείνας

Ελλάδα / Τέμπη: 82 συγγενείς ζητούν από τον Άρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος – Στους τρεις οι απεργοί πείνας

Η κινητοποίηση των συγγενών εντείνεται, καθώς δίπλα στον Πάνο Ρούτσι, που βρίσκεται στην όγδοη ημέρα απεργίας πείνας και δίψας, προστέθηκαν ακόμη δύο άτομα
LIFO NEWSROOM
Καιρός - Μαρουσάκης: «Ο εμποδιστής ΡΕΞ πιθανόν να φέρει την πρώτη αξιόλογη κακοκαιρία για το φθινόπωρο»

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: «Ο εμποδιστής Ρεξ πιθανόν να φέρει την πρώτη αξιόλογη κακοκαιρία για το φθινόπωρο»

Ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για μία ιδιαίτερα ασταθή τροπόσφαιρα, που μπορεί να παράξει ιδιαίτερα επικίνδυνο καιρό - Οι πρώτες ενδείξεις θέλουν να δεχόμαστε αυτή την επίδραση προς την Κυριακή
LIFO NEWSROOM