Δήλος: Επιχείρηση διάσωσης σε ιστιοφόρο που έπιασε φωτιά ανοιχτά του νησιού

Δήλος: Επιχείρηση διάσωσης σε ιστιοφόρο που έπιασε φωτιά ανοιχτά του νησιού Facebook Twitter
Φωτ. από το περιστατικό με το φλεγόμενο ιστιοφόρο / Glomex
0

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης, όταν ιστιοφόρο έπιασε φωτιά ανοιχτά της Δήλου.

Το ιστιοφόρο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Δήλου και Ρήνειας, όταν για άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπιασε φωτιά.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση διάσωσης, καθώς στο σκάφος επέβαιναν δύο άτομα, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.

Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο επιβατηγό πλοίο «Δήλος Εξπρές», χωρίς σύμφωνα με τις πληροφορίες να αναφερθούν προβλήματα υγείας.

Στην περιοχή έσπευσε παράλληλα και πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος για την παροχή συνδρομής και την παρακολούθηση της κατάστασης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ