Δίκη Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημα Κούγια για αναβολή

Δίκη Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημα Κούγια για αναβολή Facebook Twitter
Ρούλα Πισπιρίγκου/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου που αφορά στους θανάτους Ίριδας και Μαλένας, καθώς απορρίφθηκε από το δικαστήριο του αιτήματος αναβολής της δίκης που υπεβλήθη από τον συνήγορό της Αλέξη Κούγια.

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε αναβολή επικαλούμενος προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και το γεγονός ότι του έχει απαγορευθεί από το πειθαρχικό συμβούλιο παύση άσκησης του δικηγορικού του λειτουργήματος μέχρι τις 9 Ιουνίου 2024.

Η εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα ζητώντας το διορισμό αυτεπαγγέλτως συνηγόρων υπεράσπισης. «Τι θέλετε να γίνει να πεθάνουμε στο δικαστήριο; Γιατί αυτό θα γίνει αν δεν αναβάλλετε. Θα έρχομαι εδώ. Δεν θα εγκαταλείψω την κατηγορούμενη αλλά για φανταστείτε τις συνθήκες», απάντησε ο κ. Κούγιας.

Τελικά το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και αποφάσισε τη συνέχιση της δίκης. Τότε ο συνήγορος είπε: «Θα παραστούμε κανονικά. Δηλώνω ρητώς ότι δεν θα παρατήσω την κυρία κατηγορούμενη».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Βότση

Ελλάδα / Γιώργος Βότσης: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Γιώργο Βότση, στην πολιτική κηδεία που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης
THE LIFO TEAM