Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Επεισόδιο» ανάμεσα στην Ελπίδα Νίνου και την Λένα Δροσάκη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης Facebook Twitter
Φωτ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
0

Ένταση φέρεται να επικράτησε στο δικαστήριο που εκδικάζεται η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ένταση σημειώθηκε μεταξύ της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου, και της Λένας Δροσάκη. Μάλιστα, ο γιος του ηθοποιού κάλεσε τον φρουρό για να επιληφθεί του ζητήματος.

«Έξω από την Αίθουσα 1 βρισκόταν η Ελπίδα Νίνου και η Λένα Δροσάκη. Κατά το διάλειμμα που γίνεται για ένα τέταρτο, ο Δημήτρης Φιλιππίδης πληροφορήθηκε από τη μητέρα του ότι η Λένα Δροσάκη την έσπρωξε στο διάδρομο», είπε ο ρεπόρτερ Ισίδωρος Φίκαρης.

«Ο Δημήτρης Φιλιππίδης κάλεσε έναν φρουρό και κινήθηκαν προς το μέρος της Λένας Δροσάκη, την έδειξε και είπε «Αυτή η κυρία έσπρωξε τη μητέρα μου στον διάδρομο», πρόσθεσε.

«Η Λένα Δροσάκη απάντησε ότι απλά περπατούσαν στον διάδρομο και σκουντήχτηκαν ενώ περπατούσαν»,.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Ελλάδα / Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Δεν είναι μόνο γιορτή και οικογενειακά τραπέζια, αλλά και μια ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς ιδιαίτερα τοπικά έθιμα που κρατούν ζωντανή την παράδοση σε κάθε γωνιά της χώρας
THE LIFO TEAM