Διευθυντής Πνευμονολογικής Ευαγγελισμού για Λεβέντη: Τα πράγματα είναι δύσκολα

Διευθυντής Πνευμονολογικής Ευαγγελισμού για Λεβέντη: Τα πράγματα είναι δύσκολα Facebook Twitter
eurokinissi
0

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος είναι διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό, δίνοντας «μάχη» με τον κορωνοϊό.

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, δήλωσε στο Mega ότι δίνεται μάχη για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μάχη μεγάλη, μια κρίσιμη μάχη. Θεωρούμε και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες θα είναι κρίσιμες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί έχει αποδείξει ότι είναι μαχητής» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λεβέντης έχει υποκείμενo νόσημα.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων

«Σας ενημερώνουμε πως ο πρόεδρος της 'Ενωσης Κεντρώων κ. Βασίλειος Λεβέντης, μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ευαγγελισμός, όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορωνοϊό SARs-COV2. Ας στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM