Διευθυντής Πνευμονολογικής Ευαγγελισμού για Λεβέντη: Τα πράγματα είναι δύσκολα

Διευθυντής Πνευμονολογικής Ευαγγελισμού για Λεβέντη: Τα πράγματα είναι δύσκολα Facebook Twitter
eurokinissi
0

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος είναι διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό, δίνοντας «μάχη» με τον κορωνοϊό.

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, δήλωσε στο Mega ότι δίνεται μάχη για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μάχη μεγάλη, μια κρίσιμη μάχη. Θεωρούμε και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες θα είναι κρίσιμες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί έχει αποδείξει ότι είναι μαχητής» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λεβέντης έχει υποκείμενo νόσημα.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων

«Σας ενημερώνουμε πως ο πρόεδρος της 'Ενωσης Κεντρώων κ. Βασίλειος Λεβέντης, μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ευαγγελισμός, όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορωνοϊό SARs-COV2. Ας στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη

Σε βίντεο που τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την έκρηξη, διακρίνονται αστυνομικοί να σπεύδουν στο σημείο, χωρίς αρχικά να έχουν αντιληφθεί την παρουσία της βαριά τραυματισμένης γυναίκας
LIFO NEWSROOM
Γυναικοκτονία στην Πολωνία: Τα τελευταία λόγια της 16χρονης - «Αν τσακωθώ θα επιστρέψω στο σπίτι σε 5 λεπτά»

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στην Πολωνία: Τα τελευταία λόγια της 16χρονης - «Αν τσακωθώ θα επιστρέψω στο σπίτι σε 5 λεπτά»

«Η σορός της 16χρονης είχε κρυφτεί σκόπιμα» ανέφεραν οι ανακριτές, την ώρα που στον 17χρονο απαγγέλθηκε κατηγορία για δολοφονία με ιδιαίτερη σκληρότητα
LIFO NEWSROOM