Διάρρηξη σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη: Πήρε εργαλεία και τα κλουβιά με τα πουλιά

Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε αυλή σπιτιού και πήρε υδραυλικά και… τα κλουβιά με τα καναρίνια Facebook Twitter
Φωτ.: αρχείου: Eurokinissi
0

Διάρρηξη σημειώθηκε χθες το βράδυ σε μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη με τον δράστη να αφαιρεί εργαλεία και κλουβιά με ωδικά πτηνά. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χθες το βράδυ σε περιοχή της Τούμπας, ένας 22χρονος, ο οποίος νωρίτερα έκανε διάρρηξη, μπαίνοντας σε προαύλιο χώρο μονοκατοικίας. Ο νεαρός όταν έγινε αντιληπτός τράπηκε σε φυγή.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, προέκυψε ότι νωρίτερα, από το ίδιο σπίτι αφαίρεσε υδραυλικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, καθώς και δύο ωδικά πτηνά με τα κλουβιά.

Με πληροφορίες από thestival 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM