Διάρρηξη σε μονοκατοικία στο Πικέρμι, πήραν το χρηματοκιβώτιο- Διαρρήκτες μπήκαν και σε σχολείο

Μηχανές αστυνομίας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Διαρρήκτες «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο από μονοκατοικία στο Πικέρμι, ενώ διαρρήξεις σημειώθηκαν τόσο σε κατοικία στη Βούλα, όσο και σε σχολείο στον Πειραιά, ανήμερα των Χριστουγέννων. 

Στο Πικέρμι, άγνωστοι παραβίασαν το παράθυρο μονοκατοικίας στην οδό Έλλης και μπήκαν στο εσωτερικό. Από εκεί, πήραν το χρηματοκιβώτιο και έφυγαν με λεία 10.000 ευρώ και χρυσαφικά μεγάλης αξίας, όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης στην αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. 

Στόχος διαρρηκτών έγινε και ισόγεια κατοικία στη Βούλα. Οι δράστες μπήκαν από μπαλκονόπορτα και αφαίρεσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας. 

Τέλος, διαρρήκτες μπήκαν και σε ιδιωτικό σχολείο στον Πειραιά. Εκεί, οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ στα γραφεία των καθηγητών βρήκαν 700 ευρώ. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM