Διαγραφή και ρυθμίσεις των οφειλών στη ΔΕΗ για τους πυρόπληκτους

Διαγραφή και ρυθμίσεις των οφειλών στη ΔΕΗ για τους πυρόπληκτους Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Έως και σε 48 μηνιαίες δόσεις θα μπορέσουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους που δημιουργήθηκαν ως τις 31 Δεκεμβρίου 2017, προς τη ΔΕΗ, οι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών.

Αυτό αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται, ότι έχει ανακοινωθεί διαγραφή των οφειλών των πληγέντων για καταναλώσεις από την 1η Ιανουαρίου και μετά.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΔΕΗ προβλέπουν:

Διαγραφή οφειλών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώθηκε από 1.1.2018 έως και 23.7.2018 σε οικίες ή επαγγελματικές εκμεταλλεύσεις, που στις πρόσφατες πυρκαγιές υπέστησαν εκτεταμένες υλικές καταστροφές, καθώς και στις οικίες ή επαγγελματικές εκμεταλλεύσεις, στις οποίες διέμεναν ή επιχειρούσαν πρόσωπα που απώλεσαν τη ζωή τους, στις περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Ρύθμιση των οφειλών, που αντιστοιχούν σε ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώθηκε πριν από τις 31.12.2017, χωρίς προκαταβολή, σε έως 48 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Η πρώτη δόση θα καταβάλλεται με την υπογραφή του διακανονισμού.


Η υποβολή των σχετικών αιτημάτων από τους πληγέντες πελάτες της ΔΕΗ θα γίνεται μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά αρχιτεκτονικοί διαγωνισμoί για τις πλατείες Κολωνακίου, Εξαρχείων και Κυψέλης και νέους σταθμούς του Μετρό

Ελλάδα / Επτά αρχιτεκτονικοί διαγωνισμoί για τις πλατείες Κολωνακίου, Εξαρχείων και Κυψέλης και νέους σταθμούς του Μετρό

Στην προκήρυξη επτά αρχιτεκτονικών διαγωνισμών για τις πλατείες Κολωνακίου, Εξαρχείων και Κυψέλης και τους νέους σταθμούς του Μετρό, “Ακαδημίας”, “Ευαγγελισμού”, “Αλεξάνδρας”, “Δικαστήρια” προχωρεί ο Δήμος Αθηναίων .
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ