LIVE!

«Δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του από το μεθύσι» - Τι είπαν οι αστυνομικοί για τον 64χρονο οδηγό νταλίκας

«Δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του από το μεθύσι» - Τι είπαν οι αστυνομικοί για τον 64χρονο οδηγό νταλίκας Facebook Twitter
1

Σε κατάσταση μέθης βρισκόταν, όπως προκύπτει από την δικογραφία, ο 64χρονος οδηγός που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς και έναν τραυματία στην λεωφόρο Κηφισού.

Στις καταθέσεις των αστυνομικών σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται ότι «όταν βγήκε από το αυτοκίνητο ήταν εμφανώς μεθυσμένος» ενώ ο δεύτερος από αυτούς δίδει και την περιγραφή του παραπέμποντας ευθέως σε άνθρωπο που δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του λόγω μέθης. Ο οδηγός ήταν προφανώς σε κατάσταση μέθης αφού απέπνεε έντονη οσμή οινοπνεύματος. Είχε μάτια ερυθρά,είχε ομιλία συγκεχυμένη και ασταθές βάδισμα».

Από την πλευρά του ο οδηγός της νταλίκας φέρεται να υποστήριξε: «Ήμουν σε φιλικό σπίτι και διασκεδάζαμε, αναφέρει στην προανακριτική του απολογία και συνεχίζει. Μου τηλεφώνησε ο δεύτερος οδηγός της νταλίκας και μου ζήτησε εκτάκτως να κάνω εγώ το δρομολόγιο. Δέχτηκα γιατί αν και είχα πιει κρασί ένιωθα καλά. Έτρεχα με 60 χλμ όμως δεν 'άκουσε' το τιμόνι».

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Δικηγόρος οδηγού: Δεν τον «άκουγε» το όχημα, υπήρξε μηχανολογική βλάβη

Ο δικηγόρος του οδηγού μιλώντας στο ΣΚΑΪ υποστήριξε πως ναι μεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του πελάτη του, ωστόσο στη διαδικασία της φορτώσεως με αναψυκτικά το όχημα παρουσίασε μηχανολογική βλάβη. «Το αυτοκίνητο δεν τον άκουγε. Η ταχύτητά του δεν ήταν μεγάλη», είπε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα
1

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ελλάδα / Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ο κ. Μητσοτάκης παρέθεσε στίχους του Διονύση Σαββόπουλο από τον Άγγελο - Εξάγγελο, «γιατί αποτελούν ευθύ και δημόσιο λόγο. Πετυχαίνουν να ενώσουν τον ευαίσθητο χώρο της τέχνης με τον πραγματισμό της πολιτικής»
LIFO NEWSROOM
Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

Ελλάδα / Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

«Ίσως οι αφηγήσεις των πρώτων και νεανικών μας χρόνων που προλάβαμε να μοιραστούμε και σε έκαναν να με αποκαλείς την "καινούργια μου παιδική φίλη"», είπε η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας στην κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αναβαθμίζει τις κατηγορίες κατά του λογιστή της εγκληματικής οργάνωσης για τις παράνομες επιδοτήσεις – Στοιχεία πολυτελείας, ακριβά ταξίδια και απολογίες για 12 ακόμα κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ελλάδα / Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ενώπιον του Εισαγγελέα, ο δράστης του εγκλήματος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο - Η γυναίκα, πολύ σοβαρά τραυματισμένη, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»
LIFO NEWSROOM
Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Ελλάδα / Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Νέα ανάλυση αποκαλύπτει τις τεράστιες δημογραφικές ανισότητες στην Ελλάδα: έξι νομοί με 45 χρόνια περισσότερους θανάτους από γεννήσεις, και μια χώρα που γερνά ταχύτερα από ποτέ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια