Δεν φεύγουν από τον Πειραιά οι πρόσφυγες - Άκαρπες οι σημερινές προσπάθειες

Δεν φεύγουν από τον Πειραιά οι πρόσφυγες - Άκαρπες οι σημερινές προσπάθειες Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
5

Μόνο ένα πούλμαν με 30 μετανάστες και πρόσφυγες αναχώρησε το μεσημέρι από το λιμάνι του Πειραιά για τις κατασκηνώσεις του Αγ.Ανδρέα στην Αττική.

Από το απόγευμα το υπουργείο Ναυτιλίας άρχισε να διανέμει ενημερωτικό φυλλάδιο προς τους πρόσφυγες και μετανάστες σε 4 γλώσσες (αραβικά, φαρσί, ελληνικά και αγγλικά) σε μια προσπάθεια να πείσει τους ανθρώπους αυτούς να μετακινηθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.

Σήμερα, οι μετανάστες και πρόσφυγες στους δύο επιβατικούς σταθμούς του ΟΛΠ και στην πέτρινη αποθήκη στο λιμάνι του Πειραιά, ανέρχονται σε 4.500.


Το πρωί κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο blue star 2 από τα Δωδεκάνησα μεταφέροντας δύο μετανάστες και πρόσφυγες από την Κω ενώ το μεσημέρι το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο blue star paros με 17 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Ρόδο.



5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Η 24χρονη μητέρα και ο 37χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Απέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ να πείσει την Ευρώπη να μας δώσει τζάμπα λεφτά, αφού δεν είναι ανόητοι. Απέτυχε να πείσει τους πρόσφυγες να πάνε στα κέντρα "φιλοξενίας" αφού δεν είναι κορόιδα. Πέτυχε όμως να πάρει νομιμοποίηση από τον σοφό ελληνικό λαό τρις. Βρείτε τις διαφορές.
Απέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ να πείσει την Ευρώπη να μας δώσει τζάμπα λεφτά, αφού δεν είναι ανόητοι. Απέτυχε να πείσει τους πρόσφυγες να πάνε στα κέντρα "φιλοξενίας" αφού δεν είναι κορόιδα. Πέτυχε όμως να πάρει νομιμοποίηση από τον σοφό ελληνικό λαό τρις. Βρείτε τις διαφορές.